Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexpolifónia

Szex több szólamban

Pas de quatre

2018. december 25. 22:01 - Szexpolifónia

GERGŐ: „Egyszerűen csodás, hogy három ilyen gyönyörű emberrel lehetek együtt!” - szakad ki belőlem, miközben Rita fölé hajolok. „De hát, te is gyönyörű vagy „ - mondja csillogó szemmel és magához húz, megcsókol.

Mellettünk az ágyon Viviék ringatóznak, látom, hallom, érzem minden sejtemmel, hogy jól vannak, boldogok. Már órák óta ölelkezünk a széles ágyon, hol ketten, hol hárman, hol négyen gabalyodunk egymásba. Nincsen idő, nincs határ, nincsen korlát, csak öröm, gyönyör, felszabadultság és végtelen szabadság.

kepkivagas.JPG

 

GERGŐ: „Látni szeretnénk, ahogy Vivi táncol!” – kérték Ritáék átvezetésképpen, megbontva az asztal körüli vidám borozgatást. Vivi apró lakásában vagyunk, ahova egy kisebb klub asztala mellől kerültünk az éjjeli járattal. A sok év táncos múlt látszik Vivi minden mozdulatán, ahogy fekete miniruhájában Massive Attack lüktető ritmusaira táncol. Lenyűgözve nézzük az ágy széléről, ahogy tánc közben egyesével odalép hozzánk egy-egy érintésre, leheletnyi csókra. Aztán a kezek összefonódnak, nevetve az ágyra döntjük őt, majd hárman öleljük, s a ruhák pillanatok alatt lekerülnek, így merülünk el, gabalyodunk egymásba hosszan.

VIVI: Miki lazán elegáns, Rita pedig sugárzóan gyönyörű volt az esti bárban, ahol már vártak minket. Azonnal megéreztem, különös izgalommal készültek az estére, második találkozásunkra, amit már lazábbra és nyitott befejezéssel terveztünk meg. Rövid beszélgetés után hozzám indultunk, némi piával és rágcsával felszerelkezve, ahol aztán jött a jóleső folytatás. Szeretek táncolni, s a mély, lüktető, mámorító ritmusok könnyen magukkal visznek. Imádtam, ahogyan ez a három ember vágytól csillogó tekintete rám szegeződött. Húzni, játszani kezdtem velük, mint egy showgirl, míg végül maguk közé nem rántottak az ágyra, s én feloldódtam a megszámlálhatatlan simogató kéz és csók közt.

***

GERGŐ: Mikivel és Ritával egy swinger oldalon ismerkedtünk meg néhány héttel korábban. Akkor csak egy rövid kávéra futottunk össze egy pesti bárban. Az első pár percben meg volt bennünk a négy igen. Miki magas, karizmatikus, mély. Ritából a báj, az életöröm, az intelligencia egy olyan elegye árad, amire egyből felkaptuk a fejünket. Szépek, okosak, vonzóak, csakúgy mint mi. :) Mesélték, hogy egyetemista koruk óta együtt vannak és két éve voltak először klubbozni. A klubban már az első este belevetették magukat a mélyvízbe, ami bár erős, kissé ijesztő tapasztalat volt. Építkeztek az élményből. Az első, rövid találkozó után nem maradt kétség senkiben, legyen-e második randi.

VIVI: Nem voltak nagy elvárásaink az első randi előtt, pusztán egy egészséges kíváncsiság, hogy ezúttal kiket ismerhetünk meg. Örömmel nyugtáztuk, hogy egy izgalmas, szép, fiatal, értelmiségi, szexuálisan nyitott párral találkozhattunk, akikkel kölcsönös szimpátia és érdeklődés alakult ki szinte az első percben. Ilyen még nem is volt. Azonnal tudtuk, hogy találkozni fogunk még.

kepkivagas1.JPG

GERGŐ: „Úristen, mennyit fogok én erre az emlékre még masztizni! – sóhajtja Rita mellettem állva, ahogy Mikin lovagló Vivit nézzük egymást ölelve, épp ivó szünetet tartva. Tényleg gyönyörűek, ahogyan Rita is az. Csodás kerek mellével, izmos hátával, arányos alakjával, és elképesztően játékos tekintetével lenyűgöző. Egész lénye féktelenül élő, energikus, szabad és játékos. Aztán persze visszahanyatlunk mi is Viviék mellé, és ott folytatjuk, ahol abba hagytuk.

VIVI: Miki egyszerre volt rendkívül gyengéd és figyelmes, másrészt férfiasan határozott és kezdeményező. Szerettem, ahogyan hozzám ért, rám nézett, ahogyan figyelt, belém bújt, beölelt és azt is, ahogyan hatalmas, kemény farkával magáévá tett. Csodás volt, ahogyan Rita és Gergő eközben velünk voltak, simogatva, csókolva, vagy kissé távolabb húzódva, kettesben hagyva minket. Különleges volt Miki karjaiban szorosan megbújva csendben pihegni, csak figyelni a testünket, ahogyan az energiák átjárják, ahogyan reszketünk, majd megnyugszunk. Hosszan ölelni, szeretni, csókolni egymást úgy, mintha a világ csak a miénk volna.

***

GERGŐ: „Látni szeretnélek titeket hárman” – biztatom Ritát, és ő csatlakozik Viviékhez. A két lány imádja egymást, én pedig életem legizgatóbb erotikus filmjét láthatom csupán karnyújtásnyira tőlem. Vivi a hátán fekszik, fölötte Miki érzékien dugja szemből, Rita eközben Vivit öleli, csókolja, majd a szája fölé térdel és szájával izgatja ő is Vivit, aztán egymást csókolják Mikivel.

VIVI: Gergő mindig is szeretett volna egy gyönyörű pár ölelésében látni engem, ám ez a látvány azt hiszem, minden képzeletét felülmúlta. Ahogyan ez a két szépséges ember engem körbefont, semmihez nem volt fogható. Nem is tudtam, hogy hol vagyok, hol, kinek a keze, szája érint éppen, csak lebegtem és átadtam magam a gyönyörnek. Rita csókja a valaha volt legédesebb, legmohóbb, amit lánytól eddig kaptam, nem tudtam betelni vele, ahogyan tökéletes testével, gyönyörű melleivel, igéző tekintetével sem.

 kepkivagas3.JPG

GERGŐ: Az apró erkélyen állunk a decemberi hidegben, Ritán csizma és összefogott hosszú kabát, alatta meztelen, körém csak egy pokróc tekeredik. Ők is csak bulikban cigarettáznak, én sem dohányzom, de most nekem is jól esik egy száll. Beszélgetünk pasikról, csajokról. Rita mesél. Mióta felszedett egy huszonéves lányt egy egyéjszakára, pontosan tudja, hogy mennyire édes, könnyed kaland ez, és hogy nem kell Mikit sem féltenie hasonló helyzetekben. Ők most nyitnak tisztán, egymást is beleengedve helyzetekbe, így élik meg, fedezik fel saját határaikat. Bent az ágyon Vivi és Miki egymást ölelve pihennek, az ablakon keresztül látjuk őket, aztán Rita közel hajol újra és megcsókol.

***

GERGŐ: Most Miki tart cigiszünetet, hárman öleljük egymást. Szétnyitom Rita lábát és újra nyalni kezdem. Vivi eközben öleli, simogatja, csókolja őt, átveszi tőle élvezetének hullámait. Miki is visszatér, s először ketten, majd hárman kényeztetjük Vivit, míg végül keményen megdugom őt.

VIVI: Gergő is lubickolt a Ritával közös kényeztetésünkben, körbe fontuk, kényeztettük, együtt csókoltuk, szoptuk őt. Miki eközben az erkélyről figyelte a hármasunkat, ami kifejezetten izgatóan hatott ránk.

kepkivagas4.JPG

GERGŐ: A lányok a játék kedvéért beöltöznek, Vivin testharisnya, Ritán combfix, csipkefelső, egymással táncolnak. Vivivel mi ketten is táncolunk. Miki eközben elkapja Ritát, megfordítja, állva dugja, mi meg gyönyörködünk bennük. „Nem vagytok szomjasak?” – kérdezzük, de válaszul csak sóhajokat kapunk. Vivi így hát odalép és gyengéden megfogja Rita arcát, s a szájába vett vízzel csókolva megitatja a kipirult arcú lányt.

***

Hajnali négy. A zene ritmusa még halkan lüktet a hangfalakból. Négyen fekszünk az ágyon, csillogva, lebegve, mintha mindez csak egy álom lett volna.

 

grafika: https://alphachanneling.com/

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://polifonia.blog.hu/api/trackback/id/tr4414514534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása