Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexpolifónia

Szex több szólamban

A nagy puncinyalós poszt, avagy "Galaxis utikalauz puncinyalóknak"

2018. december 25. 21:56 - Szexpolifónia

 

FÉRFI: A minap gondoltam rád!

NŐ: De jó. És mikor?

FÉRFI: Épp egy nőt nyaltam és az jutott eszembe, vajon mit szólnál, jól csinálom-e?

https://images.bigcartel.com/product_images/168196279/OrangeLifeDrawing_Main.jpg?auto=format&fit=max&h=1000&w=1000

kép: http://www.alphachanneling.com/

 

NŐ: Első és legfontosabb: élvezd! A jó hír, hogy minden nő szereti, ha nyalják, nagyon kedves, kényeztető gesztus ez a férfi részéről, ám ha megérzik, hogy gépiesen, unottan, vagy még rosszabb, türelmetlenül molyolnak a combjaik közt, azonnal oda a vágy. Köszönjük. Elég lesz. Kérjük a következőt. Majd értesítjük. Vagy nem.

FÉRFI: Szeretni kell a dolgot, na. A sóhajt, az ízeket, a lüktetést. Valahol itt kezdődik az egész.

 

NŐ: Ráhangolódás a második, a lassú rávezetés, a combok, a popsi érintése, csókolgatása, harapdálása, szinte mindenhol, egyetlen egy pontot: a célterületet kivéve. Érdemes a dolognak mindenképpen jobban megteríteni. Vannak, akik ilyenkor különböző ekcájgokat is maguk mellé készítenek, kispárna, törölköző, vibrátor, plug. Ízlés kérdése.

FÉRFI: Csak lazán! Hangolódni kell. Ha örülsz neki, mondd ki! Ha szép, kívánatos, még inkább! Ja, és van aki csikis a combján. Szóval figyelj oda!

 

NŐ: Következik a friss üde és kívánatos (csupasz?) punci nyelvvel illetése. Amikor már a csaj egyre türelmetlenebb, nyaljunk bele egyenest a közepébe, de csak finoman és röviden. Mélyről felszakadó sóhaj lesz a jutalom. A csaj beletúr a hajadba, rámarkol a karodra és követeli, hogy méééég. Ám legyen. Még egyszer, ugyanígy: finoman és röviden. Borostások figyeljenek, ne szúrják agyon a csajszit, van, aki erre érzékenyebb, van, aki kevéssé. A csajban ettől egyre fokozódik a türelmetlen vágy, a csináldmááár érzése: Erősebben! Hosszabban! Gyorsabban! Most!! De te neeem.

FÉRFI: Ez csaj és hangulatfüggő. Van, aki gyorstüzelő és élvezi a gyors és határozott játékot, de ha van idő, kedv, tényleg érdemes húzni, játszani, hosszan kényeztetni őket.

 

NŐ: Ekkor komótosan elindulhatsz felfedezni a punci más szegleteit, a csiklót persze gondosan kihagyva, csak néha rá-rányalva. Majd, mint aki véletlen talált oda, maradj a csiklónál és kényeztesd célirányosan! Én imádom, ha olykor-olykor nekinyomják, nyalják kissé a szeméremcsontomnak is. További trükk, hogy széthúzhatod a kezeddel a kisajkakat, ezáltal az egyre dagadó, lüktető csikló még jobban kiemelkedik.

FÉRFI: Hmm... Ezt pont így ...

 

NŐ: Ezen a ponton hagyd a csiklót, hadd pihenjen! Kényeztesd a hüvelyt. Nyald körbe a lyukat. Dugd bele az ujjad, nyelved! Keresd meg a G pontot is! Finoman ingereld, hadd tóduljon oda is még több vér. Eközben nyalhatod újra a punci más, külső részeit, egyre fokozva az ingerek sokaságát, intenzitását. Mindez egyre kéjesebb a csajnak, kezdi elveszteni a kontrollt, beszűkül a világ, s már csak egyre tud gondolni: Csináááldméég!

FÉRFI: Szóról-szóra!

447.jpg

NŐ: Nyert ügyed van: most már csak rád figyel. Abbahagyta a bevásárló lista összeállítását, a függönyráncok számolását. Becsukta a szemét, egyre szaporábban lélegzik, zihál, és minden mozdulatodat remegve figyeli, lesi, vágyja. Azt csinálhatsz vele, amit csak akarsz.

FÉRFI: És ezt élvezd! Betörted a nőt!

 

NŐ: Ekkor kezd el ütemesen és egyre mohóbban felnyalni! Főleg a csiklóra koncentrálj! Fokozd a tempót, az erősséget! Told a lyukba a hüvelykujjad, de mozdulatlan, csak feszítsd a nyílást, ne dugd!

FÉRFI: Változó, ki mit szeret, a G pont általában jó.

 

NŐ: És a nagy trükk: ekkor engedd pihenni! Lassíts, távolodj el kissé, ernyedjenek el az izmai. Majd ismételj, de ekkor már egy magasabb izgalmi szintről indulsz, a zihálás, a kéj teljesen elönti a csaj agyát, s már-már közel érzi a beteljesülést.

FÉRFI: Igen, művészet az is, hogy meg tudj állni!

 

: De ekkor megint engedd el. Válts ritmust, lassíts, pihenjetek! És ismét célirányosan, erősen, hol játékosan, hol ütemesen, de mindvégig kitartóan nyald, ahol csak éred, a csiklójánál mind többet időzve!

 

NŐ: Újabb fél-egy perc pihenés, majd a végső ütközetre fel, támadd egyenest a csiklót, rohanj neki, nyald, szívd, rágcsáld erősen és szisztematikusan, kitartóan, míg a csúcsra nem érsz!

 

NŐ: Az ujjaddal menet közben dughatod a G pontját is, mert ha azt sikerül a csiklóval együtt kisütnöd, az a kéjek kéje lesz a csaj számára.

 

NŐ: Kísérletezőbbek bevethetnek vibrátort, anális izgatást is, ujjal, pluggal, ahogy tetszik.

 

: Ha több férfi van jelen, ők izgathatják eközben a csaj mellét és dughatják a száját. De ez utóbbi már tényleg az "advanced level", kezdőknek nem ajánlom.

 

: Nos, amikor már a csajt így, szakaszosan a végtelenségig izgattad, űzted, húztad-vontad, nem marad el a csodás robbanás sem. Tudnod kell, hogy a nyalásnál egyetlen egy csepp energia, nyelvcsapás sem vész el, érdemes minél többet belefeccölni, végül egyben és sokszorosan üt át a csaj agyán, testének minden porcikáján az űrbe repítve őt. Minél tovább tart felépíteni egy orgazmust, annál nagyobbat szól a végén. Akár szó szerint is, hogy a spriccelést ne is említsem, de az a csajok körében nem általános.

FÉRFI: A spriccelés tapasztalataim szerint egy külön terület, jó ujjtechnika, vagy egy jó vibrátorral elérhető.

 

NŐ: Ám ekkor még nincs vége: jön a sorozat orgazmus. Hogy ez mi? A legtöbb csaj, miután elélvezett, fél-egy perc pihenő után újratölt, ha nem hagyjuk abba az izgatást. De figyelem, ekkor már a punci minden része, különösen a csikló szuper érzékennyé válik, s már attól képes elélvezni, hogy csak ránéztünk. Tehát, innentől nincs már nehéz dolgod, aki idáig elnyalta magát, kvázi hátradőlhet és élvezheti a műsort: ismételten, gyengéden a csiklót célozva pár nyelvcsapás és a csaj ismét, remegve, sikítva hasít a sztratoszférán át. Egy perc pihi és ismét. És ismét. És ismét. Egyéni teherbírás kérdése, ki mennyit bír. Én spec. elég sokat.

FÉRFI: Vannak néhányan, akik azt hiszik, csak egyszer képesek. Hááát. Eddig én mást tapasztaltam.

 

: A csaj akkor van készen, ha már se mozogni, se beszélni nem tud. Ekkor takard be, bújj hozzá és sugdoss a fülébe szerelmetes csacskaságokat, mint például, hogy mennyire gyönyörű, amikor élvez.

 

: Ne lepődj meg, ha a csaj reggelre ébredve, angyali mosollyal az arcán azt mondja, szeretlek, s élete legjobb szeretőjének nevez, majd visszatérően igényét fejezi ki, sőt, követeli a fenti gyakorlat vég nélkül való megismétlését.

FÉRFI: Már persze, ha ott alszol, és te is ezt szeretnéd…


563.jpg
Az alábbi poszt a tavaly már a titkosvagyalmok.blog.hu -n megjelent írásunk újraközlése.
1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://polifonia.blog.hu/api/trackback/id/tr9314514522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skarlát betű · http://hutlenseg.blog.hu 2022.02.03. 09:30:37

A titok az, hogy mindenki más, én például a monotóniát igénylem a végén... Asszem, akinek könnyen megy, az nem tudja, mi meló eljutni addig, hogy egyáltalán megtanuld, hogy jó neked. Nagyon kitartó partner(ek) kell(enek), akik odafigyelnek és nem csüggednek soha. Nincsenek általános receptek, csak odafigyelés, türelem. És persze vannak nők, akik egyáltalán nem szeretik az orált.
süti beállítások módosítása