Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szexpolifónia

Szex több szólamban

Körbefonva

2018. december 25. 21:50 - Szexpolifónia

GERGŐ: Napsütéses őszi vasárnap reggel, a konyhában rántottát sütök két csodás nőnek, akik kávézás közben összenevetnek. Vidámság van, huncutság és szeretet. Tudom, hogy egy piszok mázlista vagyok.

VIVI: Katát egy tematikus szvinger társkeresőn ismertük meg, szólóként keresett partnert, elsősorban férfit még kevés tapasztalattal. Laza csetelés után, amikor képet cseréltünk, egy érett, vidám szőke nő mosolygott ránk a fotókról. Ebből még bármi lehet, gondoltuk, bár nem igazán hittük, hogy egy ilyen találkozóból egy kellemes, rövid beszélgetésnél több is kialakulhat. A találkozót egy pesti kávézóba beszéltük meg és már a hármas randi első percében pozitívan dőlt el a dolog, ugyanis egy csinos, kortalan, életvidám nőt láttunk, csodálatosan kedves és közvetlen gesztusokkal. Az együtt töltött két óra észrevétlen repült el. Azonnal tudtuk, ő lesz az, akit keresünk a régóta tervezett, de még meg nem valósult csajos hármasunkhoz.

GERGŐ: Kata már érkezése pillanatában hihetetlen energiát sugárzott, magabiztos volt, játékos, nevetős. Nagyon gyorsan egy hullámhosszra kerültünk, meséltünk közös kalandjainkról, megismertük röviden egyáltalán nem hétköznapi életét és végig azt éreztük, hogy végre egyenrangú partnerrel találkoztunk.

VIVI: Másnap este Gergő születésnapja alkalmából egy táncos latin buliba készültünk, és Katát is elhívtuk. Barátok így csak hárman voltunk egy nagyobb parti közepében, így ez egy kiváló rá hangolódó, laza program volt, nyitott befejezéssel. Azt gondoltuk, ha akarjuk, némi tánc és iszogatás után otthon folytatjuk a bulit. Végül alig másfél óra után összenézve egy emberként mondtuk, folyatassuk Gergő lakásán.

Körben leültünk a gyertyafénynél, csendes zenét hallgatva masszíroztuk egymás talpát, közben kedélyesen csacsogtunk. Katának olyan gyönyörű lába, selymes bőre volt, hogy nem tudtunk betelni vele. Egyszer csak Gergő közelebb hajolt Katához és megcsókolta, majd hosszan és játékosan csókolóztak, nevetgélve, de amikor láttam hátulról Gergő csípőjét ütemesen mozogni a levegőben, és hallottam finom nyögéseit, sóhajait, tudtam, hogy végzetesen beindult.

GERGŐ: Hogyan lehet elkezdeni egy hármas szexet? Nyilván ezt a nem szokványos helyzetet elsőre furcsa áthidalni. Nálunk ez valahogy természetesen jött. A lágy érintések, a humor és főleg nyugodt, sehova sem rohanó hangulat könnyedén átsegített ezen a helyzeten és onnantól, hogy megéreztem Kata csókját, lebegtem.

VIVI: Ekkor mindhármunkat elkapta a gépszíj, kéjes, izgalom kerített minket hatalmába, átadtuk magunkat a csoportflownak. Gergő dicsérte Katát, milyen csodásan csókol, erre én is kíváncsi lettem, hogy na, én is hadd látom. Kata közelhajolt hozzám is és megmutatta, hát valami isteni volt. Életem első igazi csókja, nővel! Majd visszahajolt Gergőhöz és folytatták. Gergő magához ölelte őt és vetkőztetni kezdte.

A nadrágot már az ágyon húztam le Katáról, a melltartóját Gergővel való csókolózása közben oldottam ki, mígnem pici fekete csipke zsinórtangában maradt, de abban sem sokáig. Gergő, hogy jobban nyalhassa, levette róla azt is. Közben valahogyan mi ketten is elhagytuk a ruháinkat. Nagyon szépnek láttuk egymást. Katának édes hangja, gyönyörű bőre, kerek feszes mellei, gömbölyű feneke, finom, pucér pinája volt. Imádtam csókolni, simogatni, fogni, nyalni őt. Teljesen beleszerettem, soha nem láttam éreztem még így egy csodás nőt. Azt éreztem, ezentúl nekem is csajoznom kell majd, ez annyira jó, irigylem is a férfiakat, hogy meg is tudják dugni.

Kértem Gergőt, mutassa meg, hogyan kell nyalni. Egy ideig felváltva nyaltuk Katát. Majd ők is nyaltak, csókoltak, simogattak engem, s én egyre türelmetlenebb lettem, Gergőre húzzunk már gumit. De ők nevettek, hogy nem sietünk sehová. Gergőt hanyatt döntöttük, és együtt szoptuk, majd Katának átadtam a farkát, s én csókolni kezdtem Gergőt. Ekkor Kata megkérdezte Gergőt, szereti-e az análszexet. Gergő felsóhajtott, hogy nagyon is, erre Kata benyomta az ujját a fenekébe, én szoptam tovább a farkát, de Gergő ekkor már nem volt magánál, Kata profi módon, lassan, de határozottan izgatta Gergőt, míg el nem élvezett, sokszor, üvöltve. Én eközben simogattam, bíztattam, csókoltam Gergőt, tartottam a fejét, tarkóját, tartottam a párnát, hogy abba ordítson. Ekkor végképp elhagyta Gergő a valóságot, nem is emlékszik mi történt az este hátralévő részében, csak lebegett az extázisban órákon át.

GERGŐ: Nehéz objektíven mesélnem az ezután történtekről. Ha visszagondolok egyszerűen csak villanások, érzések jutnak eszembe. Vannak vad jelenetek, mint például, amikor Kata elképesztő pontossággal és ügyességgel megtalálta fenekemben azokat a pontokat, amivel elsöprő erejű anális orgazmushoz juttatott sorozatosan. Mégis sokkal erősebb az az élmény, ahogy felváltva csókolózunk egymással, öleljük egymást, szeretetben, mosolyogva, teljes szimmetriában.

VIVI: Ezután gumit húztunk Gergőre, aki megdugta Katát, miközben engem csókolt. Kata gyorsan és sokat élvezett a farkán, szemből, majd lovagolva. Majd kutyában, miközben nagyon keményen dugta őt Gergő, befeküdtem alá és nyaltam, Katát teljesen elrepített az érzés. Majd Gergő lehúzta a gumit és engem dugott meg. Ekkor Kata feküdt alám, és nyalt. Majd Gergő megkérte, hogy feküdjön elém, és beledugott arccal a széttárt, meztelen csatakos pinájába. Volt, hogy Gergő kiment a mosdóra, ekkor mi Katával összeölelkezve, a legnagyobb szeretetben csókoltuk egymást. Sosem fogom elfelejteni csillogó szemeit, ahogyan a visszatérő Gergő mellkasán, jobbról-balról pihegve nézünk egymásra. Nem emlékszem, Gergő hányszor élvezett el reggelig, de azt biztosan tudom, hogy felváltva dugott és élvezett el bennünk, kis szünetekkel, alvásokkal tűzdelve. Reggel vagy hat gumit szedtünk össze.

GERGŐ: A következő órák extázisban teltek. Nem bírtam betelni két csodás partnerem szépségével, energiájával, fantasztikus nőiességével. Bár, mindaz, amit és ahogyan tettünk a legvadabb pornófilmek világát idézi, belülről megélve azonban a helyzet elképesztően intim, szeretetteljes volt. Vivivel való hihetetlenül szoros kapcsolatunk lehetővé tette, hogy kinyissuk magunkat Kata felé és befogadjuk, „beöleljük” őt magunk közé és a kemény szex mellett valóban szeretkezzünk is, hármasban.

VIVI: Hajnalban ébredve hallottam, hogy Gergő félálomban ráfodul Katára, de mert nem volt elég kemény a farka, így kérte, hogy szopjam fel. Majd gumit húzott, és nagyon keményen, Kata lábát feltartva dugta őt. Ekkor nem élveztek el, csak hosszan szeretkeztek, halkan suttogva, simogatva, dicsérve egymást és engem is. Láttam a sziluettjüket a hajnali félhomályban, hallottam a hangjukat, apró nyögéseiket, Gergő keze olykor kereste és megszorította az enyémet. Aztán gyorsan elaludtunk. Csodás így hárman összesimulva, egymást ölelve pihenni. Nem is tudom leírni, mennyire. És azt sem, milyen érzés volt Gergővel végig egy lélekként, két testben szeretni és élveztetni ezt a csodálatos nőt. Milyen volt Gergőt elélveztetni Katában azzal, hogy ez most a valóság, nem a fantáziánk, hát élvezd!

Reggelre ébredve Gergő kemény farkára ismét ráhúzta Katát. Nekem ki kellett mennem, s mire visszajöttem, Kata lovagolva élvezett el épp, ki tudja, hányadszorra. Nem szóltam, csak csendben, élvezettel figyeltem őket az ágy lábánál. Ekkor elővettem a vibrimet, s melléjük feküdtem. Míg Gergő dugta Katát, aki a mellét az arcomhoz nyomta, sorozatban élveztem el. Ők gyönyörködtek bennem. Majd Gergő csókolni kezdte Katát, míg én nyalni őt. A vibrimet is hozzá-hozzányomtam, játékosan köröztem vele a pináján, majd mélyen benyomva, nekifeszítve a G pontjának, miközben nyaltam a csiklóját. Ekkor Kata eszét vesztette, a nyelvem, a vibri kéjesen repítette őt, sokszor, a csiklója csak úgy lüktetett, dagadt végül remegve kérte, hogy hagyjam abba, nem bír többet. Összebújva pihegtünk, beszélgettünk, nevetgéltünk még kicsit, majd Gergő reggelit készített, mi letusoltunk. Az utcán, az őszi reggeli napfényben, a legnagyobb szeretetben, ölelve egymást váltunk el.

Mentés

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://polifonia.blog.hu/api/trackback/id/tr9314514512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása